Att vandra i vacker natur och äta god mat!

Vilken underbar vistelse det vart tillsammans med kollegorna på Korrö. Vi var där runt tio-tiden och började med smörrebröd innan vår vandring startade. Vi promenerade ca 4.5 kilometer och fick lära oss och träd, blommor och andra saker i naturen. Att vissa växter är läkande och bra att använda i matlagning medmera.
Under vandringen fick vi provsmaka lite olika maträtter så som älgkött i olika rätter, älgisterband (var det godaste) kirkskålspesto, kex och knäckebröd, närproducerade grönsaker, salami, diverse ölkorvar, öl, honung, lingon, bröd, olika ostar och marmelader, älgrässaft, fläderblomssaft, äppelkräm, barkbröd, kräftsoppa, björksav, sill, lax, sparris och massa massa mer.
Rundan tog ca 5 timmar. Efter vandringen checkade vi in på rummen och jag och kollegan I fick ett väldigt bra rum.
Så hade vi lite fritid där man fick cykla, promenera, paddla kanot, ta en öl och bara ta det lugnt. Några paddlade och resten spridde ut sig och tog det lugnt till dess att det var dags för mat kl 19.
Då tändes grillarna och enorm korvbuffe med massa tillbehör dukades upp och vi åt till vi sprack.
Därefter badade några badtunna, många tog en öl eller två eller delade på en flaska vin. Jag var trött och gick och lade mig strax efter 22tiden.

Idag gick vi upp runt 7 och käkade frukost och sen delades vi in i våra grupper och diskuterade värdegrund på jobbet och sådär - avslutade med en lunch och sen åkte vi hem.
Jag har vart trött och haft jätteont i huvudet idag - verkar nästan som om att det vore jag som drack igår men det har hänt tidigare.. jag dricker ingenting men dagen efter mår jag som om att jag hade druckit dagen innan med dem dem som faktiskt drack mådde prima - skumt! Vill ni ut på äventyr tycker jag ni skall åka till Korrö och deltaga på en Hälso och gourmet-vandring!
Vacker utsikt från restaurangen!
En del av vad som bjöds på vandringen
Lunchen under vandringen intogs på restaurangen
Mitt och I´s rum - vi hade en vägg emellan våra sängar så blev som varsitt sovrum - jag hade det till vänster - jättemysigt!
Utsiktet från mitt lilla fönster

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer