Att stå under en lastbil - det var väl ingenting ^^

Den där huvudvärken vägrar ge med sig.. har haft ont idag också och sitter just nu och överväger att lägga mig och se om jag orkar läsa lite. Kanske inte bra att läsa om man har skallebank men jag har ingen som helst lust att lägga mig och vila, för risken finns att jag somnar och då kanske jag inte kommer somna ikväll.
Eller, vem försöker jag lura.. Jag som aldrig brukar ha problem med den biten, kan sova mitt på dagen men ändå somna tidigt på kvällen. Nåja ... hoppas mitt paket från Apotea kommer idag och att det landar i brevlådan så jag slipper åka till Ica och hämta det. Har köpt lite pamol, shampoo och en hjälpgrej till min hallux valgus och jag vill testa den omgående. Dessutom har jag inga alvedon hemma så hoppas den kommer så jag kan ta mig ett par och hoppas värken försvinner nångång.

Två dagar i veckan tömmer jag skräpbehållare på varje "station" på jobbet. 9-10 stycken tror jag det är om jag räknar rätt. Två av dessa är nere under markytan om man säger så, i gropen. Där lastbilar som behöver kollas underifrån kan ställa sig eller nåt sånt.. När jag ser en lastbil stå ovanför gropen går jag inte ner och tömmer behållaren, för jag vågar inte det av nån anledning. Känns olustigt att stå under en lastbil.. Men idag gjorde jag det - för att jag kände att jag ville tömma behållaren. Och om grabbarna står under dagligen och arbetar med lastbilen, vad kan hända om jag går ner då? Precis, ingenting hände!

Och som bloggare måste man ju fota allting man gör också :) Tur att grabbarna hade lunch så dem inte såg mitt spektakel :)

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 6 visningar

Gillar

Kommentarer