Att spara på rean är roligt.

Det blev inte av att åka hem till syrran av vissa anledning ... så jag njuter på min balkong istället. Första balkonghänget i min lägenhet sedan jag flyttade hit. Jag har morgonsolen så det är lite kyligt än så länge när solen inte står på, men sitter just nu i min björntröja och då är det skönt som fasiken.
Har suttit här sedan jag kom hem från jobbet så snart två timmar och jag lär väl sitta här ett tag till. Tog mig en kaffelatte när jag kom hem och det var gott. Skall slå på Biggest Loser så fort jag har lagt upp detta inlägget då en polare är med, så måste hejja på henne och hennes syster.

Men som jag skrev tidigare så var jag på lite shopping igår och jag tänkte visa det jag fick med mig hem.
Det är roligt att shoppa och speciellt när man gör det på rea. Jag köpte ett linne och två par tights också men dem var för små. Det sistnämnda kunde jag inte prova där och linnet hade jag väl förvisso kunnat ha men kände mig inte bekväm i det - kostade 30kr st så tänkte att jag köper grisen i säcken :) Linnet fick syrran =)
Det jag behöll skulle ha kostat 1014:- men jag betalade endast 333:- så det måste jag säga var att fynda!

Det nya beroendet - lipbalm! Denna gången i smakerna marshmallow och honey peach! Ord.pris 39:-/st men gav 29:-/st Passade på att fota utomhus, bättre ljus men bakgrunden skär sig rejält till plaggen, men skit samma =)

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 1 visningar

Gillar

Kommentarer