Att sätta mål kan hjälpa dig på rätt väg!


Vi har ju kommit en bit på väg i vårat samarbete Mot en bättre självkänsla! jag och@skrivochvarglad och jag är glad att vi fortsätter. Det är ett viktigt ämne att ta upp, finns mycket saker som kan hjälpa och det är roligt att diskutera.
Viktigt att man får möjlighet att faktiskt tänka sig för och värdera sig själv och sitt liv. Att hjälpa sig själv på traven liksom! Hur går det för er? Lyckas ni puscha er själva lite grann eller står ni kvar och stampar på samma ställe fortfarande?


Att sätta mål kan hjälpa dig enormt. Utgå utifrån dig själv. Vad vill Du uppnå med dina mål?
Försöka att tänka bort att dina mål skulle vara för små för att glädjas åt, försök att tänka bort hur andra skulle reagera.
Det är dina mål och det är ditt liv. Vad glad för det du har framför dig och uppskatta det du gör för dig själv.
Gläd dig åt dina framgångar och skulle du missa att nå ett mål, deppa in ihop! Du har säkert lärt dig något på vägen även om målet kanske inte nåddes. Ibland är inte målet det viktigaste utan vad du gör på vägen dit som räknas.
Ta det i din takt och var glad att du vågar ta steget!
Skriv ner dina mål, stora som små och försök att nå dem!

✌ Jag skall försöka komma ut och promenera två gånger i veckan, även om det bara är runt kvarteret.
✌ Jag skall försöka att minska mitt intag av energidricka
✌ Jag skall bli ännu bättre på att ta hand om min hy genom att smörja två gånger om dagen då den är så torr

Jag skall ge detta en månad - så får jag se vad som hänt sen!

Som ni ser så har jag inte så jättestora mål och för många väldigt simpla och banala saker. Men detta är sådana saker som jag ännu inte lyckats få in i mitt liv för att jag prioriterar annat. Så för mig är detta stora mål och jag skulle bli glad om jag når iallafall ett av målen! Jag skulle inte deppa ihop om jag inte klarar det, men lyckas jag skulle glädjen vara total!


Puss & Kram

Fröken Rödlök

Gillar

Kommentarer