Att riva i en dammsugapåse kräver en dusch!

Ibland får man helt enkelt skylla sig själv.
Idag är det en sån dag för mig. Vid andra stället vi städade på idag så dammsuger jag upp nånting som jag antar var viktigt. Det var bara att gilla läget och öppna dammsugaren, ta ut påsen och riva sönder den och ner med näven och rota igenom ALLT bös för att hitta det jag sugit upp. Herregud. Jag stod en stund och mina kläder var gråa och inte svarta, mina armar var fulla av damm och håret var så äckligt. Men jag hittade den inte först.
Jag fortsatte att dammsuga för att bli klar på stället, min kollega avslutade med moppningen så då gick jag ut och fortsatte leta och efter fem minuter fann jag den. HURRA! Så jag gick in och tvättade av den och mig och satte tillbaka den på rätt ställe.
Kändes bra att hitta den men oj vad jag har sett ut sen dess. Hela dagen har jag känt mig äcklig och tilloch med i näsan hade jag sot och damm. Jag ställde mig i en dusch så fort jag kom hem och nu känner jag mig åter fräsch igen. Som det kan gå!


Jag har diskat, duschat, satt igång en maskin tvätt så jag har rena kläder imorgon, tänt alla ljus i hemmet och nu sitter jag under täcket i soffan och skriver. Jag har tagit eftermiddag/kväll och nu väntar jag bara på att allt som visas på tv skall börja så som typ Drömkåken :) och så väntar jag på att min älskling skall komma hem :) Nyfiken på hur det har gått på hans intervju! Nu skall jag gå igenom bloppisen och meddela de som lagt bud/handlat. Finns kläder kvar för den som vill ha.. 5:-/st ungefär..

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 1 visningar

Gillar

Kommentarer