Att någonting kan komma att få ett sådant resultat!

Jag har besvarat frågan i Moas blogg men tänkte jag skriver lite om det här också! Ett fint ämne nämligen!
Jag har haft många favoritperioder i mitt bloggande faktiskt, svårt att dra upp precis alla men det finns några som sitter lite djupare än andra.
Dels dem gångerna jag fått kontakt med Ida i Piteå, med Freja i Trollhättan och med Rosanna i Linköping som faktiskt satt dem djupaste spåren i både hjärta och själ. Nu har jag ju tyvärr inte fått äran att träffa Ida (än) men våra samtal och den känsla som jag känner för henne är ändock väldigt stark. Ida är en av dem mest sympatiska och omtänksamma människor jag känner. En stark tjej som inte låter sej tryckas ner av saker och ting utan ser mycket från den ljusa och positiva sidan. Jag beundrar henne och önskar jag vore som henne!
Freja lärde jag känna strax efter att jag hade haft en av mina tävlingar. Den gången lottade jag ut en disktrasa för Rosa Bandet som Freja vann. Att någonting så litet som en disktrasa kunde ha ett så fint resultat! Vi började prata! Henne har jag träffat några gånger och vi har alltid roligt tillsammans. Hon är en tjej jag gärna hade bott granne med så jag hade kunnat traska hem till henne när jag har tråkigt, spela lite tv:spel och snacka tjejsnack! Freja är en söt och rolig tjej som alltid ställer upp och finns nära till hands!
Och så har vi Rosanna, tjejen jag träffade för första gången irl för nästan precis ett år sen. Vi har väl känt varandra i sisådär 8år kanske (eller liknande) genom bloggen och pratat massor. Vi har gått igenom liknande saker och haft varandra till stöd i svåra tider.
När jag träffade Rosanna första gången kändes det som att vi hade känt varandra hela livet. Jag var nervös men det rann av mig lika fort jag fick en kram, en varm sådan! Rosanna är en generös och varmhjärtad tjej som alltid vill hjälpa utan att behöva ha någonting tillbaka. Hon är alltid glad och sprallig och dessutom världens finaste mamma till L och E, två charmknutten man inte kan sluta att älska! Jag älskar dessa tre tjejer mer än ord kan beskriva!

Ja, ni förstår - dessa tre tjejer har kommit att betyda väldigt mycket för mig och jag hade ärligt talat inte klarat mig utan dem! Dem har specialla platser i hjärtat, alla tre! Dem betyder mycket för mig på olika sätt!

Men stunder som etsats sig fast när det gäller bloggandet är dem gångerna ni läsare fått mig att känna mig värdefull. När ni kommit med kloka råd och komplimanger, när ni funnits här när jag mått dåligt!
När ni visat att jag betyder mycket för många människor trots jag många gånger inte trott det!
Bara genom att ni lämnat en liten kommentar så har ni visat att ni funnits där för mig, trots jag inte vet vem ni är! Ni tror ni lämnar en kommentar som en i mängden, men vissa ord sticker rakt in i hjärtat och gör mig både rörd och varm! Det är bland annat tack vare er som jag fått mitt självförtroende att växa! Jag vill tacka er från djupet av mitt hjärta <>
Lova att aldrig sluta bry er!!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 2 visningar

Gillar

Kommentarer