Att man kan bli så trött av EN dag!

Det var några veckor sen jag senast jobbade och idag fick jag gå upp när klockan ringde! Har jobbat på bra idag på Stena och det kändes bra, men som sagt, jag är svintrött just nu!! Orkar inte göra någonting och har inte lust till någonting heller.
Chefen ringde och frågade om jag kunde ta städninge i Osby imorgon, det innebär att jag skall göra det själv. Jag kommer inte riktigt ihåg allt som skulle göras, men det ordnar sig alltid. Får kolla pärmen och så fråga dem som jobbar där, löser sig!
Eftersom jag fick med mig nycklarna till Stena hem idag utifall jag var på plats tidigare imorgon så måste ju han jag går bredvid ha dem om jag skall till Osby. Jag vet inte riktigt hur jag skall göra, tänkte först gå tillbaka till Stena och lägga in dem, men då kommer han ju inte in imorgon. Hmm!
Chefen skulle ringa tillbaka inom kort så får ta det med honom då .. så får jag väl se hur jag skall göra. Eftersom jag är osäker på vägen till Osby och får köra Jimmys bil som jag bara kört en gång innan så får jag nog ge mig iväg en bra tid innan pga vädret och så. Usch, jag är nervös. Och så fick jag huvudvärk. Bläää fan!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 1 visningar

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229