Att lysa upp sina glas.

Om jag hade haft ett vitt vackert vitrinskåp med vinglas och andra glas i hade jag velat ha det med vackert ljus. Nu tycker jag det är onödigt att införskaffa ett vitrinskåp för just vinglas då vi knappt äger några eftersom vi inte dricker men iofs kan man ju ha andra saker i för ett sådant skåp är himla fint om det inte blir malplacerat någonstans. Och om det skall bli helt komplett skall man ha mysig skåpsbelysning i som tänds varje gång man öppnar luckorna.
Inget starkt men inte för svagt heller, något som lyser upp de vackra glasen. Fast å andra sidan om jag tänker efter kanske det hade vart finare om det hade vart ljus på hela tiden, ja, det får det bli.

Jag har hittat sådan belysning som passar i skåp här. Enligt beskrivningen är det inte så svårt att koppla in och det blir fint. Kostar 380:- för fyra stycken så antar det inte är så dyrt heller.

Dessutom har denna butik, som jag tyckte var enkel att hitta på, bra bilder och generellt bra priser. Men det som gör att denna butik ligger lite högre än andra är att här får du alltid leveransen hem snabbt (1-2 dagar) och den är gratis. Det gör att man hellre väljer den butiken och att man då kan shoppa lite mer :) Vad har dem mer än skåpsbelysning då? Jo, dem har LED strålkastare och LED Markbelysning också och priserna där är fina. Samt information om varför du skall använda LED Lampor
.

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 2 visningar

Gillar

Kommentarer