Att ligga nerbäddad =/

Hej!
Nu är helgen slut igen, den har vart bra, kommer bertta mer om den senare.
I natt har jag inte sovit mycket, kl 2 vaknade jag med sådant illamående att jag var tvungen att gå på toa, jag trodde jag skulle kräkas. Gick och lade migen men kunde inte somna om för illamåendet satt fortfarande kvar, vet inte hur många ggr jag tvingades besöka toaletten av olika anledningar.
Somnade runt 5 tiden och när klockan ringde halv sex hade det inte försvunnit. Jag åkte raka vägen hem till mig, och den vägen har nog aldrig känts så lång. Att åka bil/köra med ett illamående som sitter i halsen är inget roligt.
Somnade när jag kom hem men det sitter fortfarande kvar + huvuvdvärk, så vet inte vad det beror på.
Magasjuka fast man inte kräks? To much information: jag kräker från andra hållet. Känns som det bör komma upp, jag tror jag mår bättre om jag får spy.
Tur jag inte har så långt till mitt badrum.

Förresten, Måndag innebär nytt avsnitt i Sex är naturligt och klickar ni här får ni läsa om Testikelcancer. Inget roligt ämne att ta upp, men ack så viktigt. Om ni har förslag på något ni vill vi skall ta upp, eller kanske har nån fråga ni vill vi skall besvara i nåt inlägg så är det bara att maila oss på rodeback@gmail.com eller misstossequeen@hotmail.com

Puss & Kram

Fröken Rödlök

Gillar

Kommentarer