Att hitta en mening med dem gör det roligare att skapa dem!

Hej Hej <3


När jag får en idè letar jag inspiration och funderar hur jag ska göra, hittar jag en mening med mina alster känns det roligare att faktiskt skapa dem. Än att bara lägga de på hög så att säga. Men jag älskar att pärla så det blir många sådana alster också. Den senaste tiden har jag har gjort mycket i 3D utifrån tankar jag har i huvudet, det är himla roligt måste jag säga.

Jag tänkte visa er lite det jag gjort de senaste dagarna!
Husvagns-ekipaget har ni redan sett men igår gjorde jag ett parasoll och en pall för att komma in i vagnen, det behövdes. Får se om jag kommer på något mer att utöka ekipaget med!


För en tid sen såg jag en bild på en gammal telefonkiosk och tänkte att det skulle jag vilja testa att pärla, tänkte att det nog inte skulle bli så svårt. Tanken har legat och grott och i förrgår blev det av.
Det var riktigt roligt att göra den. Och till och med en telefon fick det bli, av minipärlor.
En telefonkiosk utan telefon hade ju vart knas, roligt att göra detaljerna tycker jag.


Blommor tycker vi väl alla om, och slipper man vattna dem utan att de dör är det ju perfekta blommor, inte sant? Jag har gjort såhär tidigare och idag blev jag sugen på att göra lite till vår trappa.
Jag älskar tulpaner i de flesta färgerna, färgglada blommor är toppen! Så det fick bli en kruka med lite tulpaner på vår trappa på framsidan! Lite gulligt faktiskt!


Det har blivit mycket projekt idag för jag fortsatte även att fylla på "skogslandskapet" ute på våra pallkragar. Det blev några svampar och två megastora livsfarliga nyckelpigor också. Haha!!
Nu funderar jag vidare på hur jag kan fortsätta runt pallkragarna. Förslag?


Avslutningsvis blev det tre färgglada fåglar och en ekorre som hittat varandra i ett träd precis vid vår trädgård. Som jag skrev i början så är det extra roligt när man gör något som man finner mening med, när man kan pynta lite extra mycket med sina plattor. Jag har sett många som satt upp pärlplattor ute i städer, och det hade jag också velat, men jag vågar inte!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

Gillar

Kommentarer

Diana Saelöen,
De är så himla fina alltsammans och jag älskar hur du har dekorerat pallkragarna, följer dig ju på insta så har sett det mesta där också men inte parasollen och solstolarna....det är så häftigt...varför vågar du inte sätta ut dem i stan?....jag hade tyckt det varit häftigt med en liten konstutställning med alla dina alster.....tror att pärlandet i allmänhet fått ett uppsving då....undrar om man kan göra en digital konstutställning och bjuda in folk via webben 🤔. Jag brukar visa min man och mina kollegor dina alster 😁
nouw.com/fibrolivet
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Jag hade velat sätta ut lite i samhället och så, men jag vet inte om jag vågar.. Är det inte typ vandalisering? Jag ser fram emot min konstutställning under Juli månad =) Vad roligt att du visar mina alster, tack så mycket!
nouw.com/frökenrödlök
Åse
,
Alltså du är grym 😁
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Roligt att höra
nouw.com/frökenrödlök