Att ha ett träd på gården med bigaråer på!

Hej alla glada!
Igår morse tog vi det ganska lugnt, jag packade, duschade och såna saker och sen åkte vi till Hökön för loppis och marknad. Var en stor loppis men var ganska mycket ointressant om jag skall vara ärlig. Vi köpte bara en bok, två små stolar till mina apor, en film och en sak till syrran och två nagellack. Mer fann vi inte, nej, inte alltid man hittar saker på loppis, så enkelt är det, bra då sparade man dem pengarna! Här på öland finns ju massor av loppisar.
Jag gillar Isadora nagellack och jag hittade två i rosa nyans för endast 3:-/st och dem var fulla dessutom. Fynd!

Sen åkte vi hem och hämtade resten av packningen och gräddbullarna vi köpte på Herrgårdstoppen åt J och C :)
Så startade färden mot Öland. Jag hade fasligt ont i huvudet så jag sov mestadels av resan. Men när vi kom över Ölandsbron och närmade oss Rälla så piggnade jag till lite eftersom vi bestämt att vi skulle stanna och ta en glass där. Jag har länge pratat om en glass som heter K2 och äntligen fick jag den.
Vi köpte varsitt par shorts också. Jimmy ett par vanliga och jag ett par badshorts. Äntligen hittade jag ett par i större storlek som inte var svarta, dessa var mönstrade i rött bland annat. Perfekt.

Vi kom hit, käkade bigaråer (stavning) och lagade mat. Jag och Jimmy fixade friterade potatisskivor och svärfar grillade gudomligt kött. Jordgubbar med glass, lite godis och ett kvällsdopp i Kalmarsund avslutade kvällen.

Idag sov jag till 10.45 ... var nog tydligen väldigt trött. Jimmy hjälper med mig ett litet bygge, jag skriver här, svärföräldrarna jobbar och vovven sover. Jag trivs här.

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer