Att geocacha är riktigt intressant!

Igår var det en händelserik dag även om det kanske inte hände så jättemycket så fick jag ändå se en del.
Först kom svägerskan på lite tacolunch vid 12-tiden. Hon flyttar till Lund om nån vecka så jag ville träffa henne innan det var dags att åka, så passade bra att käka lite lunch tillsammans. Satt och pratade om massor och det känns så härligt med en sådan tjej.
När hon hade åkt hem tog vi på oss skorna och åkte för att ta nån cache. Vi hade nog först planerat att ta tre stycken eller nåt men i slutänden blev det visst åtta. När man väl börjat är det svårt att sluta - så himla roligt.
En del var lätta, en del lite svårare.
Någon var rätt roligt gömd också och vissa väldigt synliga men ändå gömda om man säger så.
Vi besökte kolbotten och stora stenar och vid den stora stenen tyckte jag det var riktigt spännande. Tydligen skall det vara en jätte som kastat den stenen för att krossa kyrkklockorna men den räckte inte enda fram.
Vi har promenerat och letat, pratat och myst i härligt väder.
På vissa ställen fick man ställa bilen en bit ifrån och promenera sig fram och vid ett av dessa ställen när vi gick utmed vägen, hand i hand sa Kjell "När det är så här vackert väder och jag får promenera här med dig, då känner jag mig rik" Det var nånting som for rakt in i hjärtat på mig - en kärleksförklaring som heter duga minsann <>
Vissa cacher gömmer sig visst i rondeller och det var aningens märkligt att traska dit när bilarna körde runt och glodde som fan och undrade vad vi gjorde där.
En del cacher är fiffigt gömda i spänner uppe i träd.
Kjell är duktig sakletare och hittar många av cacherna - här finner han hinken i trädet.
Ute från vägen syns jättestora stenen
Den är enormt hög.
På sina ställen kunde man klättra upp men frågan är hur man skulle komma ner.

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 5 visningar

Gillar

Kommentarer