Att få hälsa på gamla kollegor ..

När jag körde genom Älmhult och stannade på Ikea igår gick jag även in på Drömpalatset för att köpa en dricka att ha på vägen hem. Såg dessa i kylskåpet och tog alla tre för att provsmaka.
Gillar nyheter så why not.
Loka likes too much
Hallon Frozen Yoghurt - Den var god, absolut inget fel på den men det var liksom inte så mycket egentligen, var en vanlig smak eller hur man skall säga. Inget märkvärdigt, men jag skulle kunna tänka mig att köpa den igen. Chokladboll - Vad skall man säga? Vissa smaker passar i vatten andra inte. Detta är alternativ nummer två. Så fort man skruvar av locket känner man en stark doft av chokladboll och den smakade väldigt mycket chokladboll men passar sig inte som vatten, ingenting jag kommer köpa igen. Mango pannacotta - Detta var min favorit. Inte jättemycket mangosmak men ändå väldigt fräsh och god. Jag kommer köpa denna igen! Som sagt, jag gillar nyheter så var ju bara tvungen att prova lite nyhter från godishyllan också.
Ahlgrens Bilar Modell A16 - vet inte riktigt vilken smak dessa nyheter har men dem smakade fruktigt och var jättegoda. Jag föredrar originalet men utan nyheterna som kommit efter dem måste jag säga att modell A16 smakar bäst.
Marabou Happy Birthday - Jag blev väldigt glad när jag såg att Marabou hade kommit med en choklad med hallon, passar ju perfekt... Vad kan gå fel.. ? Jo, att de blandar i annat så som nån kola som faktiskt tar över allting.
Saknade hallonsmaken. Marabous choklad är ju alltid goda oavsett hur dem smakar, är ju trots allt choklad men lite besviken blev jag över att den inte smakade mer hallon.

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 4 visningar

Gillar

Kommentarer