Att det finns så fina människor :)

I våras fick jag en Ikea-kasse med kläder från en kvinna här i Älmhult för att skänka vidare till behövande familjer via Giving People. Jag blev jätteglad och har skickat iväg nästan allt.
Häromdagen fick jag ett mail från samma kvinna som frågade om jag fortfarande är intresserad då hon har en väninna som ville bli av med lite saker. Jag tackade ödmjukast. Idag var dem här och jag fick en smärre chock. Hade trott det skulle vara max ett par kassar. Istället var bilen överfull med 6 flyttlådor, 8 påsar/säckar, flera mindre påsar, en spjälsäng, en barnvagn, pulka, gungor och mycket mycket mer.
De stora sakerna kan jag givetvis inte skicka via GvP men då jag är medlem på diverse köp&sälj sidor på Facebook fick jag tillåtelse av kvinnorna att lägga ut sakerna där för bortskänkes. Det är otroligt att det finns så givmilda människor i världen. Som vill ta av sig själv och ge till andra som inte har råd med eget. Jag är stolt att kunna vara en del av detta, med tanke på att de mesta av kläderna skickar jag iväg i min regi till familjer via Giving People. Känns underbart! Har du gjort någon god gärning nångång utan att få nånting tillbaka?

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 4 visningar

Gillar

Kommentarer