Årets 5 i topp-lista

Under året som gått har jag testat lite olika produkter från www.easylover.se och nu tänkte jag lista mina 5 absoluta favoriter!
Utan någon speciell ordning kommer här de sakerna jag uppskattat mest, gillat mest och njutit mest av under 2014, när det kommer till kategorin Sex&samlevnad!

Twitchy Palm
En svart och silvrig paddel med två olika sidor för maximal njutning.

Piskor i all ära men med en paddel träffar man rejält och smärtan som kan uppstå är amazing. Tycker det dessutom är perfekt att man kan välja om man vill ha den mjuka sidan eller den lite hårdare!
Jessica Rabbit En lite större rabbit gjord av TPR-material som möter mina krav bra. Dock har den jag gillar bäst utgått ur sortimentet då jag inte hittar den på sidan, men de har en som heter Jessica Rabbit G-spot som fungerar på samma sätt, ser likadan ut men som har ett böjt huvud för att nå G-punkten vilket min favorit inte har. Har man svårt att komma endast genom penetrering är en rabbit perfekt hjälpmedel!
Easy Shavin De flesta kvinnor rakar sig tror jag och vid intim rakning är easy shavin väldigt bra. Kommer från RFSL och har anpassat pH värde och innehåller kamomill och ängskrasse. Gelen är milt parfymerad och dermatologiskt testad. Funkar även för ben och under armarna eller andra ställen också. Genomskinlig!
Jag använder den mycket till benen då jag upplever att det svider och jag får utslag av andra.
Mini Whip Oj oj oj!! Som sagt, piskor i all ära! Får man in rejäl snärt kan det svida rejält av "stråna" och jag kan tycka det blir lite väl mycket emellanåt men tycker denna lilla söta piskan funkar ypperligt för teasing faktiskt. Man behöver inte ha produkterna enbart till det dem är utformade till helt enkelt. Piskor finns ju i olika storlekar men jag föredrar dessa minisar.
Isform Penisar Vill man skoja till det i drinken är det roligt med färgglada penisar. Men att göra tvål i dessa formar är också väldigt skojjigt. Skall du iväg på fest och vill ha med dig en present som du är ensam om att ge och som gör att snacket kommer igång skall du smälta choklad och hälla i dessa snoppar. När jag jobbade som homepartyförsäljare inom intimprodukter och hade party på möhippa brukade jag smälta choklad i dessa och ge den blivande bruden det i present. Det uppskattades! Alla dessa produkter och mycket mycket mer finns på www.easylover.se! Där dem alltid har snabb och gratis frakt. Skickas i diskreta paket så ingen ser vad du beställt eller varifrån sakerna kommer.
Dessutom har du som läsare 10% rabatt på hela din order om du uppger Marica som rabattkod vid beställning.

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 4 visningar

Gillar

Kommentarer