Är så glad med förstående lärare ..

Hej Hej <3


.. men i ett sånt här läge kan man väl ändå inte förvänta sig något annat?
Jag åkte in till skolan igår och var med på ett seminarium, iallafall halva för sen gick det inte längre. Tankar och tårar. Pratade med J och E och de var så himla fina och hoppade sista halvan och satt med mig och pratade. De fixade även så att vår examinator i kursen (och en av de bättre lärarna) kom och satt med oss så jag fick berätta vad som hänt.
Det var skönt att få ventilera sig och få berätta faktiskt, hon var så förstående.
Det första hon sa när jag pratade om skolan var "Tänk inte på skolan, den finns kvar, fokusera på dig och din hälsa nu". Vilket var riktigt skönt att få höra. Jag är nämligen orolig över detta med skolan. Jag missar lektioner men det går att ta igen som hon sa.

Hon började prata om VFS:en och sa att det kanske inte är lämpligt nu.
Det finns olika möjligheter och alternativ att välja på nu och ena är att pausa skolan i två månader under tiden VFS:en är och min behandling är igång och ta igen det nästa år när de nya tvåorna ska ut. Eller köra på med praktiken men på mina förutsättning och utifrån mitt mående.
Jag bestämde mig ganska omgående på att jag kommer fortsätta! Jag vill inte ha någonting hängande efter mig, jag vill bli klar samtidigt som de andra om det går och jag behöver csn som jag förmodligen inte kommer få vid en paus. Dessutom behöver jag ha någonting att göra, att fokusera på samt komma hemifrån lite så idag ringde jag min kontaktperson på verksamheten jag ska ha min VFS på och pratade med henne och kom fram till att jag kommer dit när jag kan, orkar och har möjlighet. Så ofta jag vill och när jag kan och resten sköter jag på hemmaplan. Tanken var att jag annars skulle sitta på plats och skriva på rapporten men det gör jag hemma. Allt för att ändå kunna fortsätta utifrån mina nya förutsättningar. Det känns väldigt bra måste jag säga!

Ett stort tack till alla er som kommenterat och visat ert stöd! Det betyder enormt mycket <3

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 402 visningar

Gillar

Kommentarer

Åse
,
Jag hänger inte med. Vad har hänt ?
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Allt står i inlägget innan detta, läs gärna där för jag orkar inte skriva det här =)
nouw.com/frökenrödlök
Passionbagareokock
Passionbagareokock,
Så skönt att höra att dom är så förstående 🌺 stor eloge till dig för att du kämpar på Du är så himla duktig 💞
nouw.com/passionbagareokock
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ja, men verkligen, är så tacksam.. Men åh tack du =) <3
nouw.com/frökenrödlök
Kommentaren har postats och kommer visas när den godkänts.