Är jag gräsänka nu?

Jag är ensam.
Jimmy har kört till Öland.
Lämnade mig här, shysst va? Nej, skämt å sido. Han är på väg till Öland då han har en bröllopsspelning imorgon. Jag hade gärna åkt med för att umgås med hans familj men då jag jobbar mån-lörd så kan jag inte åka iväg längre helger denna perioden. Nåja, jag var på Öland för två veckor sen och vi planerar att åka dit efter sommarjobbet är slut så det går ingen nöd på mig. Det jobbiga är saknaden efter Jimmy bara, men det blir nog bra med det också. Är ju inte lika jobbigt att vara ensam längre. Innan han åkte köpte jag lite godis så jag har något gott att smaska på i helgen. Blir nog troligtvis mycket filmtittande här om jag känner mig väl. Antar också det blir en mindre runda i natt då SML inte kommer på lördagar. Fast å andra sidan, kommer väl stanna vid varenda brevlåda ändå eftersom jag inte helt och fullt lärt mig vilka lådor som skall ha vilka tidningar! Men rundan känns okej numera, nu har jag kört fem nätter och även om de blir nån liten felåktning och jag måste kika i pärmen så jag kör rätt vid enstaka tillfällen så känns det bra. Jag lär mig! Är så trött på våran tv. Sedan vi flyttade in hit har TV4 och Kanal6 strulat så enormt mycket att vissa dagar kan man inte kolla alls. Till en början struntade vi i det eftersom vi hade prenumeration på TV4play och det gick att glo därigenom. Men så kom vi till en gräns så vi kontaktade hyresvärden som i sin tur skickade en elektriker eller vad det nu kan tänkas vara. Han löste problemet men tyvärr har det återkommit nu igen. Jag ringde företaget för att få hjälp men då de har kort om folk och många kunder så kunde de inte säga när de kan komma och åtgärda felet.
Okej, det är ju inte hela världen eftersom vi fortfarande har tv4 play men ändå, jag vill som sagt att det skall fungera!
Jag skaffade mig netflix för att kunna kolla på Orange is the New Black, en gratismånad men har sagt upp det nu eftersom jag anser det vara dubbelt och onödigt med båda abonemangen, men netflix verkar väldigt bra så om de kan lösa tv:n snart kanske jag säger upp playen och tar netflix istället.

Vad har du?

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 86 visningar

Gillar

Kommentarer