Är hår äckligt eller inte?

Jag hänger på debatten kring frågan om att vara rakad eller inte och vill veta vad ni tycker om saken! Är det äckligt när en kvinna är orakad under armarna eller på benen? Självklart förstår jag att alla har vi olika åsikter och tycken och visst finns de de som tycker det är äckligt, men är det inte då viktigt att kunna tänka ett steg längre och acceptera hur vissa vill vara? De som är orakade accepterar ju att ni som vill raka er gör just det, inga problem med den biten inte. Men om någon är orakad så blir det är herrejävlars liv, för då är man äcklig.
Du kanske tycker det är äckligt, personligen men vad spelar det för roll om håret sitter på någon annan? Du slipper ju själv vara utan liksom.

Jag tycker det är snyggare när man är rakad på både benen och under armarna men jag skall vara ärlig och säga att viss tid på året är jag orakad då jag inte behöver gå kortbent eller i linne och då är det ingen som ser. För delvis gör jag det lite för andra, då jag inte riktigt vågar gå omkring orakad synligt då jag vet att det inte är helt accepterat -men visst gör jag det för min egna del också även vintertid :)
För så roligt tycker jag inte det är att raka mig att jag gör det när jag egentligen inte behöver. Dessutom har jag en sambo som inte riktigt bryr sig och då kan jag helt enkelt vara mig själv såhär! Vad tycker ni? Är ni rakade eller orakade?

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 4 visningar

Gillar

Kommentarer