Är du kille och har problem?

Lugn! Du är inte ensam. Om du lider av errektions/potensproblem skall du inte vara orolig eller känna dig ensam för det är nämligen 500-750 000 män i Sverige som drabbas av åkomman så den är mer vanlig än man kan tro. Dock är det nog ganska pinsamt och ett tabubelagt ämne men man skall inte skämmas.
Försök att vara öppen för det finns lösningar och hjälpmedel för er.

Om man har svårt att ha en tillfredsställande sexuell aktivitet pratar man om potensproblem. Man har alltså svårt att få snoppen att vara i stånd så att säga. För många är detta ett otroligt problem och jag kan förstå dem, det är en pinsam situation om man träffar en ny partner och partnern kan nog lätt känna att hon/han inte är attraktiv, men det behöver som sagt inte vara så. Orsaker som kan ha inverkan på detta kan vara tillfälliga problem som att man är stressad på jobbet, man har någon infektion i kroppen eller att du är deprimerad. Kan alltså bara vara för just den gången! Men om du skulle vara drabbad av att det återkommer så behöver det dock inte betyda att du har förlorat förmågan att tillverka barn, att få en orgasm eller utlösning. Och som jag skrev tidigare så kan din partner också tycka detta är jobbigt för hon eller han kan tro att du saknar lust eller kärlek och det kan leda till onödiga spänningar i förhållandena.

Om ni lever i ett förhållande där man kan prata med varandra så tycker jag ni skall ta upp detta problemet. Och skulle ni ha svårt att tala med varandra försök, sätt er ner i lugn och ro och samtala om det. För det är ingenting att skämmas över.

Är det så pass jobbiga besvär tycker jag självklart man skall vända sig till sin läkare men om det "bara" är att man blir frustrerad över att den inte håller sig hård när man vill ha sex så finns det hjälpmedel för detta.
Lättsamma, billiga och bra produkter. Dem hjälper dig att hålla snoppen styv eftersom den håller kvar blodet i snoppen med hjälp av en ex. ring.
Första är med vibrator och kostar 29:- och den andra är trepack i material TPR och kostar 59:- Det finns väldigt många olika material, utförande, med eller utan vibrator osv. Så det finns någonting som passar alla. Man får helt enkelt prova sig fram för att hitta den lösningen som passar en bäst. Även priset varierar så vill du lägga mer pengar kan du göra det men du kan även få hjälp trots mindre ekonomi.
Rostfritt stål för 159:- och TPR-ring med lite olika utföranden för 14:-/st Men nu är ju dessa inte enbart till dem som har åkommorna utan givetvis för vem som vill.
Dem passar alla och det finns faktiskt dem som köper dessa trots att dem inte lider av problemet just för njutningens skull. För ni vet ju att blodet stannar kvar i snoppen som sagt och gör att snoppen blir ådrigare, killen kan hålla på längre, blir alltså mer uthållig och för en del män känns utlösningen/orgasmen på helt annorlunda sätt än utan. Så många föredrar en ring för att få ännu mer njutning av det sexuella.

Ringarna är njutning för kvinnan också. De som vibrerar känner hon ju av pga vibrationerna och de med olika utföranden kan hon känna av vid varje stöt. Så det är på sätt och vis en partner-leksak också.

En sån här vibrerande penis-ring är väldigt populär, för öronen vibrerar med tanke på att det sitter en liten motor undertill och öronen snuddar vid klitoris på kvinnan och gör att hon kan få lättare att få orgasm. Så dem är väldigt populära även hos kvinnor. Just denna lilla kanin kostar 99:- Alla produkter kommer från butiken www.easylover.se där dem är diskreta med sina leveranser, snabba med sina leveranser och du får alltid gratis frakt. Och om du dessutom anger rabattkod marica i kassan får du ytterligare 10% rabatt. Så passa på!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 3 visningar

Gillar

Kommentarer