Är det då man skall besvara kommentaren?

Jag börjar med att skriva att jag håller med om att det är jätteroligt att få kommentarer och man blir lika glad varje gång man kommer in här och ser att någon lämnat ett avtryck.
Men, när man ser att kommentaren inte har någon mening bakom, inte har anknytning till inlägget och bara skriker fler besökare så försvinner den där glädjen ganska fort. Jag tror det kan vara så hos fler och inte bara mig, eller?
Ja, det är kul att någon har stannat upp på min blogg, klickat på kommentera och skrivit ner några ord men när det bara står fin blogg, hur mår du idag?/vad har du gjort idag? så tycker jag egentligen att den där kommentaren faktiskt inte ens behövts skrivits. Jag förstår ju att den som lämnade kommentaren vill ha fler besökare på sin egna blogg och få massa av egna kommentarer men när jag kommer in på bloggen och ser 20 st andra kommentarer där svaren är Tack så mycket, jag mår bra, hur är det själv? så lämnar jag genast den bloggen och väljer att inte skriva något.
Om personen är ute efter fler besökare (vilket jag som sagt redan räknat ut är anledningen) tror jag ju personligen att den hade fångat upp fler intressanter om den lagt ner lite mer energi i sin kommentar. Om personen läst inlägget den skriver på, gett någon anknytning till det inlägget eller liknande så hade jag med mer glädje återvänt och besvarat och på så vis fått upp ögonen för bloggen istället! Och det hade blivit trevligare.
Man är ute efter precis samma sak, men man döljer det genom att man visar att man lägger ner tid på ens blogg på ett annat sätt. För mig är det mycket roligare!
Gör ni så i min blogg får ni tummen upp direkt och en ny besökare =)

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 15 visningar

Gillar

Kommentarer