April - Juni

April

Jag firade Påskafton hos mina föräldrar och påskdagen med Kjells familj. Vi åkte till Fagerås för att titta på alla flera tusen påskliljorna. Vi promenerade i "parken" och fick se alla, det var så vackert. De hade 150 olika sorter där inne, alla hade ju inte slagit ut men de vi fick se var riktigt vackert. Har ni möjligt att åka dit 2020 så gör det.


Jag och Kjell åkte upp till Stockholm. Vi hade planerat att träffa hans bror med familj och skulle sova hos de en natt och sedan hotell två nätter men halva familjen blev sjuka. Vi valde dock att åka upp ändå och ta in på hotellet en extra natt. Vi åt gott, vi promenerade, myste och fick möjlighet att träffa den halvan av familjen som inte var sjuka, på en fika och promenad. Mysigt!


I April var jag rökfri i 7 år - vilken känsla!


Jag tror att det var någon gång i April som jag och
@photoemmz träffades för första gången. Vi hade fått kontakt i Mars via instagram och har för mig att det var först i April som det blev att vi träffades. Jag ångrar inte en sekund att vi åkte dit. Jag var väldigt mycket med Emma och hade jätteskoj, vi hade vår första photoshoot tillexempel =)
Dessutom skaffade jag mig en ny mobil, min älskade huawei p30 Pro. Bästa!

Maj

I Maj följde jag med mina föräldrar i deras husbil upp till Borlänge för att hälsa på min bror. Det var första gången jag var i Borlänge och därför första gången jag var hemma hos honom. Trevligt. Det tog sin tid att åka dit men bara mysigt. Vi kollade på fotboll, vi var ute på lite åkturer och shoppingrundor och åt god mat. Jag fick dessutom äntligen tag i en Wiikonsoll igen =)


Jag och Emma hade en mysig kväll hemma hos mig. Vi bloggjobbade, vi åt gott och vi pratade. Det var riktigt mysigt. Jag gillar att umgås med henne. Den senaste tiden har det inte blivit lika ofta tyvärr men vi pluggar båda två så blir inte riktigt av helt enkelt.


Kjell och jag var i Halmstad och käkade på Pinchos och kollade sedan på Emil Assergård. Vi hade till slut fått tillträde till vipen som egentligen var stängde. Så de hade reserverat en soffgrupp till oss och kunde se Emil uppifrån balkongen. Häääärligt.


Vi hade en av våra tjejfester igen under Maj och det temat var Indien. Så himla mysigt. Jag älskar våra tjejmiddagar och vi har haft väldigt många olika teman. Ser fram emot ännu fler! Vi har haft Ungersk galamiddag, 90-talsfest, Astrid Lindgren, Secondhand, Drinktema, Hawaii, Kalas på äldreboende, Indien, Burlesk, Tomtetema, Nunnar på sexparty m.m.


Dessutom var jag och syrran på vår årliga loppisrunda i Borås. Varje år, 1 Maj är det gigantisk loppis på Åhaga i Borås och vi åker alltid dit. I år var det 7e eller 8e året i rad som vi besöker loppisen tillsammans. Jag älskar det och längtar redan till nästa tillfälle.

Juni

Kjell fyllde år och jag firade honom. Han fick ett porträtt av mig som jag hade beställt, jag är så nöjd med den. Sjukt fin. Det var en då 11 årig tjej som hade ritat den.


Jag avslutade första året på högskolan. Jag kände mig så jävla grym!


Midsommarafton firade vi faktiskt hemma i år. Vi hade bjudit hem mina föräldrar, min faster och hennes man samt Emma, Johan och deras son på midsommarmiddag. Det var himla mysigt!
Jag gjorde en egen marängtårta med jordgubbar, den blev riktigt god.


När jag var med uppe i Borlänge passade jag på att träffa @sofialissmyr och @viktorhognas för första gången och jag fick gästa deras youtube. Det blev en mukbang ute i naturen och om ni vill kan ni se videon här. Det var trevligt att träffa dem och kul att få vara med i mukbangen!


Det bästa denna månaden var när syrran och Malvina överraskade mig med ett paket. I paketet låg ett armband som syrran pärlat och en fråga från Malvina om jag ville bli hennes gudmor. Jag hade hela tiden trott att det skulle bli syrrans bästa kompis då hon tidigare hade sagt det så jag blev riktigt överraskad och glad. Tårarna rann av lycka. Jag är stolt!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 288 visningar

Gillar

Kommentarer