Äntligen kan jag ha lite ordning på kläderna.

Det har inte hänt så jättemycket idag. Först och främst sov vi ganska länge och sen när vi skulle äta frukost blev jag jättedålig. Jag misstänker att det var för att jag tog mina tabletter på fastande mage för jag fick såna kramper och mådde så illa så blev ingen frukost för mig mer än en klämmacka.
Fick gå och lägga mig på sängen.
Även om det efter ett par timmar släppte och jag mådde bra igen så har jag vart seg och trött. Somnade till på soffan när jag kollade en film.
Men ikväll har jag äntligen fått upp mina kläder på klädstång som Kjell var så snäll och skruvade upp i min garderob. Jag gillar inte att enbart ha hyllplan och måste vika in alla kläderna.
Så en genomgång av kläder och ommöblering i garderob och lådor blev det vilket nu innebär en riktigt öm fot. Jag kan inte använda foten så länge i taget 😢
Imorgon blir det samtal till läkaren igen som måste sjukskriva mig och på fredag skall jag till ortopeden i varberg på röntgen och samtal med läkare.
Läste lite om HV och det står att röntgen inte är nödvändigt förrän det blir operation och med tanke på att jag fått fylla i en hälsodeklaration på samma sätt som inför operation så misstänker jag att det kommer bli en operation. Det skrämmer mig så oerhört. Även om det är ett litet ingrepp och jag får åka hem samma dag så är det läskigt och något jag inte vill. Har dock förstått att det kanske är det som krävs för att jag skall få en fungerande fot igen.

Nu blir det lite gotte och Svensson Svensson-avsnitt med finaste sambon innan veckan tar slut.


Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 384 visningar

Gillar

Kommentarer

Miss Tosse queen,
Åh vad fint och bra det blev 😊

Svar: Ja vi vill ju att vi alla ska hitta in till varandra ju 😊 haha autocorrect 😔😔 försökte ändå dubbelkolla allt innan jag postade inlägget 😴😂
misstossequeen.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Så skönt att ha det ordnat 😊

Tack för ändringen, ingen fara ... =)
nouw.com/frökenrödlök
Anixnilsson,
Jag får panik om jag inte har ordning i min garderob! 😊
nouw.se/anixnilsson
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Då var det tur du inte kikade in i min garderob fram till idag då *ler* ... vilken oordning... haha..
nouw.com/frökenrödlök