Angelica och Ida - ni är fantastiska!

Tjabba Tjena Hallå 🌷

Idag vill jag hylla två personer som betyder otroligt mycket för mig.
Den ena har jag träffat och känt i många år medan den andra har jag lärt känna det senaste året men tyvärr inte träffat ännu!


💚 Angelica 💚
Vad synd att du inte gav dig till känna när jag bodde kvar i Älmhult, när jag hade haft så nära till dig! Då hade jag vart säker på att vi hade träffats!
Men, jag är glad över att du vågade outa dig till slut, nämna för mig vem du var och att vi började skriva med varandra på Facebook.
Så roligt att du följt mig och min blogg så länge utan att nämna det!
Jag mår bra när jag får prata med dig. Du är en av dem första jag kontaktar när det är nånting, när jag vill ha råd, hjälp, stöttning eller bara vill skriva av mig.
Du är verkligen en stöttepelare och jag vill tacka dig från djupet av mitt hjärta att du berättade för mig vem du var! Att du inte fortsatt läsa i hemlighet utan började prata med mig.
Jag har dig mycket att tacka för!
Massa kärlek till dig du vackra kvinna 😍


💓 Ida 💓
Jag har hyllat dig så många gånger redan men det gör ingenting, du är så fantastisk!
Det är en ynnest att ha dig i mitt liv!
Du vet att jag avskyr att prata i telefon och vill helst inte göra det men med dig går det alltid så bra och våra telefonsamtal är aldrig 5 minuter långa - snarare 2 timmar!
Tiden flyger förbi. Jag är tacksam och glad över att du vill anförtro dig åt mig, att du vill berätta saker för mig, dela saker med mig! Att du vill att jag skall finnas i ditt liv.
För så känner jag gentemot dig. Du är en fin människa som jag alltid hör av mig till när det är något, jag vet att du alltid finns där.
Du har kloka tankar och värderingar, du tänker sunt och långsiktigt. Du har en sån värme, medmänsklighet och trygghet. Det finns inte många människor som är som Du!
Jag älskar dig 😍

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 481 visningar

Gillar

Kommentarer

FarahnazAkbari
FarahnazAkbari,
Åh vilken härlig blogg!
nouw.com/farahnazakbari
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Tack, det var roligt att höra =)
nouw.com/frökenrödlök
deninrekampen,
Oh finaste du så rörd jag blir utav detta inlägget! Jag känner likadant med dig! Hihi jag har sett dig "live" utan att du vetat om det hahaha! När du bodde i Älmhult 😉 Du är också en av dem första jag hör av mig till, känns som vi klickar väldigt bra! Ser så fram emot att träffa dig nästa år! Ska bli spännande! Hoppas vi klickar lika bra då! 😃 <3

Sv: Ja det var det problemet jag med fick, men dem hittade förlängning men ussch man blir ju nervös så fort man ska åka något nu! Man får lov att skratta åt det efteråt, för annars skulle livet bli tråkigt och jobbigt när det gäller sådana situationer!

Kram fina du! <3

deninrekampen.bloggplatsen.se/