Andra operationen är gjord!

Hej Hej <3


Igår var det då äntligen dags! Operation nummer två!
Hade tid kl 13 och var därför tvungen att vara fastande från kl 7, så steg upp tidigt för att äta frukost, vatten fick jag dricka fram till kl 11. Efter frukost somnade jag i soffan och jag var så trött. Att bara vänta på att åka inför en sån här sak är skitjobbig.
Jag tog en dusch och gjorde mig i ordning och 11.15 lämnade vi hemmet. Jag vill alltid vara i god tid men kommer alltid i för god tid så får vänta. Jag kom dock snabbt in och fick på mig operationskläderna, men sen fick jag sitta till nästan halv två innan de kom och förberedde mig. Jag fick tre alvedon, en morfintablett och en tablett mot illamående och sedan skulle de sätta nålen för dropp. Men det funkade inte. Jag är extremt svårstucken så narkosen fick komma in, men lyckades inte. Narkos nummer två kom och sa att vi skulle fortsätta inne på operationsbordet där jag kunde ligga bättra med armarna så det var bara att traska in, få på sig hättan på huvudet, klä av sig och lägga sig på operationsbordet. Det tog en stund att få i nålen där också och de var vissa stunder tre personer som försökte samtidigt. Så fort nålen var satt fick andas i mask och sedan fick jag medlet genom droppet så att jag somnade. Uppvaket fick fint, var trött, kände av lite mensvärk (dock inte lika mycket som förra gången) och extrem huvudvärk så fick morfintablett igen. De hjälpte.
Låg på uppvaket flera timmar och fick ångest över att Kjell väntade i bilen. Till slut frågade jag hur länge det var tänkt att jag skulle ligga kvar och fick till svar att jag kunde åka hem så fort jag hade vart på toaletten, var viktigt att jag kunde kissa efter operationen och sen fick i mig något att äta.
19.30 kom jag äntligen därifrån och det var en lång och stabblande promenad från operationen till bilen, jag försökte sova på vägen hem för illamående hade satt igång.
Jag hann bara sätta mig på sängkanten innan jag kräktes. Sedan mådde jag bra, åt lite smörgås och låg och pratade med Kjell innan jag somnade. Sjukt trött.

När jag vaknade idag var jag trött men än så länge känner jag ingenting annat, kan knappt tro att jag var med om det där igår. Men det är skönt, det är det. Och jag hoppas att det håller i sig så att det inte blir sämre nu!
Satte även in spiralen som vi bestämt och det känns bra att den skyddar mig mot att det kommer tillbaka. Nu måste jag tänka på mig, barn får komma senare! Nu ska jag bli helt bra!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 318 visningar

Gillar

Kommentarer

2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Krya på dig vännen ❤️
nouw.com/2barnsmammaochfru
jessiFri85
jessiFri85,
Skönt att det gick bra 😊 Kram❣️
nouw.com/jessifri85
IP: 82.99.3.229