Andra önskeinlägget

Berätta allt om dig och ditt liv. Vi ska ju snart till dig så kul att veta lite om personen vi ska till - önskan kommer från Anonym skribent men anar föga vem det är :)


Jag föddes 8 Augusti 1985.
Uppvuxen i villa i Falkenberg med mamma, pappa, storebror och lillasyster. Var väldigt busig som liten och gjorde lite allt möjligt. Gick i låg,mellan och högstadie i en skola ett stenkast ifrån mig och när jag kom till gymnasiet fick jag cykla in till stan. Har alltid vart mobbad och utstött men överlevt. Gick estetisk bild och form på gymnasiet. Aldrig riktigt haft en nära vän förrän nu. Var den där tjejen som gärna följde med mamma och pappa och handla, till farmor&farfar och på kalas medan mina syskon mer än gärna stannade hemma. Jag var både blyg och mindre blyg som liten och är fortfarande. Men jag gillar att träffa nya människor.
Jag träffade min första kille när jag var 15 år men det tog slut innan det ens hade börjat. I slutet av årskurs ett på gymnasiet träffade jag honom jag skulle leva med i nästan tio år. Hade distansförhållande och var aldrig ute och festade då. Tog studenten 2004 och två dagar efter flyttade jag hemifrån, till Björketorp där A bodde.
Bodde där ett par månader när jag märkte av att det inte fungerade riktigt, trivdes inte att bo tillsammans med hans familj riktigt, ville han åt eget tillsammans med A men han ville inte. Jag gjorde slut och flyttade till Kinna. Snart blev vi tillsammans igen och efter ett par månader till, 2005 nånstans flyttade jag tillbaka till Björketorp igen efter att bott i två olika lägenheter i Kinna. Jag förlovade mig 2006 och gifte mig sommaren 2006, då som 21 åring. Något jag idag kan ångra men samtidigt inte.
Köpte hus tillsammans med A. Jobbade som produktionsarbetare på textilfabrik, sen pluggade jag på Komvux och jag vikarierade och praktiserade på diverse olika förskolor.
Skilde mig 2011 och flyttade till Halmstad.
Där träffade jag snart en ny kille, denna gången från Skåne men det höll inte så värst länge det heller, fem månader för att vara exakt. Jag pluggade till hygientekniker via arbetsförmedlingen i 11 veckor och därefter fick jag jobb som städare på Hotell Tylösand. Bodde inneboende i en villa och i rummet intill bodde en trevlig tjej jag umgicks mycket med. Träffade Jimmy i slutet av mars 2012 och blev kär på nytt. Slutade röka. Började vantrivas i rummet i Halmstad, jobbet var stressigt och jag fick magproblem. Åkte in akut till sjukhuset och blev inlagd två nätter utan resultat. Sjukskriven mycket. Började söka arbete i Älmhult där Jimmy bodde. Eftersom jag var sjukskriven bodde jag i princip hos honom i sin etta då jag inte vågade vara ensam pga magbesvären. Åkte in akut till Ljungby lassaret och blev undersökt, fick dagen efter återkomma för ultraljud där dem hittade en ganska stor cysta på ena äggstocken. Remiss till gyn. ul skickades och då fann man ingen cysta men smärtorna fanns kvar. Svimmade hos gynekologen efter att dem försökt sticka mig och ta blod 6 gånger. Smärtorna försvann inte. Fick återigen ett anfall och låg i fosterställning och bara grät. Jimmy ringde sjukhuset samt ambulans som vägrade skicka nån, tyckte Jimmy kunde köra så återigen in akut till sjukhuset och då blev jag återigen inlagd samt en operation gjordes. Låg där tre nätter men ingenting hittades. Jag åkte till Halmstad, sade upp mig och flyttade permanent till Jimmys lägenhet, sen fick jag ett jobb här.
Började trivas med mitt liv, med mitt jobb och hade det jättebra med Jimmy. Men lägenheten var för liten så vi började leta nytt. Hittade vår nuvarande trea och fick flytta in en vecka senare. Två veckor innan min allra första riktiga semester på fem år och två veckor innan min provanställning skulle löpa över till tillsvidare-anställning blev jag sparkad och vet faktiskt inte riktigt den sanna orsaken till avsked. Fick börja om på nytt. Blev deprimerad. Men valde att inte ge upp. Jimmy friade på midsommarafton 2013 så vi förlovade oss då.

Spenderade semestern på Öland. Började måla och tillverka mina godisautomater, kände mig hemma i Älmhult och i vår lägenhet. Första gången sen jag bodde hemma som jag riktigt kände att detta är mitt hem. Där borta bra men hemma bäst också stämde överrens med mig. Sen lyckades jag faktiskt få ett nytt jobb och nu är jag där jag är idag.
Jag är en ganska framåt person men kan vara riktigt blyg emellanåt. Oftast glad men väldigt envis. Har inte långt till skratt och vill prova på nya saker. Tycker om att träffa nya människor och vågar göra saker och ting. (som att åka ensam på finlandskryssning) Jag är barnsligt förtjust i Monchhichi och jag älskar choklad. Jag har vart förlovad två ggr (med samma skogsmulle båda gångerna) gift i ca 6 år, skild, haft många olika jobb (tidningsförsäljare, städare på många olika ställen, butiksbiträde, telefonförsäljare, förskollärare m.m)
Har världens bästa vänner som bor i Trollhättan, utanför Höör, Lessebo samt Skåne och önskar alla bodde med max 5 km avstånd från mig.
Jag älskar loppisar, både att stå och sälja själv men även att fynda. Jag är mycket spontan men älskar också att planera saker och ting. Föredrar svenska filmer och serier och då gärna kriminalare eller Astrid Lindgren.
Lyssnar mycket på Afzelius, Nordman, Wiehe, Bruno Mars och dansbandsmusik.
Har haft denna bloggen sedan 2007 och jag älskar att skriva. Jag skriver dikter ibland.
Tycker om att förändra mig radikalt, vågar skjuta ut ur mängden. Får jag infall kan jag göra saker lite när som och lite vad som. Bryr mig inte särskillt mycket om mitt hår då jag rakar av det emellanåt, klipper konstiga frisyrer, färgar i olika färger. Anser att det allt som oftast växer ut.

Min allra högsta önskan är först och främs att jag får ta över lånet så att jag slipper A men att sen lånet betalas så jag slipper dras med den skiten och sen saknar jag barn och ser fram emot tiden som gravid.

Flyttade hemifrån 2004 och har bott i Falkenberg, Björketorp, Kinna (två olika lägenheter), Björketorp igen, Halmstad och nu Älmhult. I framtiden vill jag gärna flytta till Öland. Jag älskar havet och vatten. Lila och orkide och jag samlar på Skilda Världar boxarna (har alla utgivna volymer och förbeställer alltid alla) Oj, detta blev riktigt långt och jag hade kunnat skriva väldigt mycket mer, men jag väljer att stanna här! Om det är något speciellt ni vill veta - fråga!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 13 visningar

Gillar

Kommentarer