Alla klär inte i en maxiklänning!

Jag gör det definitivt inte! Vilket är synd då det finns så många vackra långklänningar.
Det finns ett tillfälle jag ev. (antagligen blir det väl så) kommer bära en långklänning och det är på mitt egna bröllop. Annars passar jag inte i det, tyvärr. Kan bero på att jag är storvuxen. Fast andra passar bra i det. Både smala tjejer och mindre smala tjejer faktiskt, enligt mig.
Jimmy tycker också jag passar bättre i kortare klänning.


Många gånger när jag surfar inne på olika butiker på nätet och ser klänningar så känner jag Wow, vilken skönhet, den skulle man ha men samtidigt slår det mig att jag inte skulle kunna bära upp den bra. Jag vet inte riktigt varför jag inte tycker jag passar i det men jag känner mig som en tunna i en maxiklänning.
Åh, det är så synd. Tänk en ljum sommarkväll, man har tagit ett kvällsdopp i sjön/havet och klär på sig en skön maxiklänning efteråt, håret är blött och det sätter man upp i en slarvig toffs, fötterna trär man sandiga in i ett par sandaler och klänningen sitter som gjuten på kroppen. Så svalt och så härligt. Men det förblir en fantasi! Hehe!

Maxiklänningar finns det många av och är du ute efter just en långklänning/maxiklänning behöver du numera inte klicka igenom alla diverse sajter för att hitta din favorit. Nej nej!! Nu kan du njuta och blicka ut över skärmens alla vackra klänningar på en och samma sajt , vilket för mig är kalas. Nackdelen med denna sidan är bara att om man hittar en klänning man tycker är fin och vill veta mer om den, så måste man söka upp den återigen på butiken man hamnar hos. Det blir iofs dubbelt arbete, men vet man vilken sajt klänningen är hämtat från och ser vad den heter kan man alltid söka på den, men jag hade föredragit att hamna inne på rätt klänning på en gång jag klickar på köp/info.

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 5 visningar

Gillar

Kommentarer