Alla hjärtans överraskning!!

Har vart en bra dag på jobbet faktiskt. Köpte med mig en sallad från Hemköp på vägen hem, samt inslagningspapper. Huuuga vilket jävla pris för 1.5 meter paketpapper alltså.. 40 jävla spänn! Ångrar att jag inte lade tillbaka det och gick till Netto och köpte annat istället, men detta var grymt läckert!! Nåja!! Inte ofta, inte ofta.
Får köpa på mig ett par rullar när jag åker till Gekås. Har slagit in en liten gåva som Jimmy skall få imorgon.

Jag fick sms av honom förut om att han skall bli sen imorgon. Brukar vara hemma runt 15 då han kör skolbussen på torsdagar men den turen skall köras av någon annan för Jimmy skulle tydligen jobba åt någon annan så han är väl hemma runt 17 kan jag tro så träningen blir senarelagd. Nåja, ingen fara på loftet för den saken. Träningen blir ju gjord ändå. Och så händer något spännande efter träningen skrev Jimmy med.. Han är expert på att förstöra sina överraskningar, den mannen :D även om han inte sagt vad som händer har han iallafall avslöjat ATT något skall hända. Men men .. Gulligt ändå och jag ser fram emot vad det nu kan tänkas vara för något.

Syrran kommer tyvärr inte på fredag så jag blir ensam i helgen. Men Jimmy åker på lördagmorgon istället för fredagkväll så det är bara en natt det handlar om. Skall nog stå ut :D Jag har planerat att äta semla. försöka ta mig en tur på gymmet samt hyra film och glo på. Så lördagen och söndagen lär väl gå för min del också!! Nu skall jag lägga mig i soffan och glo på Skilda Världar.. Snart kommer säsong 9 ut och den har jag förbokat så jag kommer få den snart snart snart :D Har redan förbokat säsong 10 också som kommer i slutet av april =)

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 1 visningar

Gillar

Kommentarer