Alkoholfritt vin och solen

När jag hade legat ute och solat en liten stund igår hörde jag att mamma och pappa kom uppför trappan. Vad förvånad jag blev men vad trevligt med lite sällskap. De stannade dock inte utan var på väg på annat men ville stanna förbi för att bjuda hem mig på lite grillat på kvällen. Tackade ja och såg fram emot att slippa vara ensam.
Jag solade en stund till, sen gick jag in och pärlade lite och fick då sms om att mamma och pappa även ville bjuda på jordgubbar och glass så jag ställde mig i duschen och körde sen bort och spenderade resten av dagen i Skogstorp.
Så himla mysigt. Kom hem och lade mig men kunde inte riktigt somna, så jag gick ut och satte mig runt midnatt och det var jättemysigt.. Det är underbart den här årstiden då man kan sitta ute så sent och bara njuta av vädret.

Vaknade relativt tidigt idag och gick ut och lade mig direkt, råkade somna till och har väl legat i 2.5 timme kankse. Nu känner jag att det är dags å gå in för att inte riskera att jag bränner mig - har smörjt in mig med solskyddsfaktor ett par ggr under förmiddagen men man skall ändå vara försiktig. Så nu är jag inomhus i en fläkt medan jag skriver detta och lyssnar samtidigt på podcast från RadioPlay. Sveriges nationaldag - kommer inte vara något märkvärdigt. Som vanligt, förutom att jag är ledig.
Jag provade det alkoholfria vinet från Bloggfesten också. Richard Juhlin Bland de blancs chardonnay. Helt okej faktiskt, lite surt men okej.
Jag får sola och njuta av direkt solljus under förmiddagen då solen annars är på andra sidan huset. Här har jag legat och gottat mig idag.

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 1 visningar

Gillar

Kommentarer