Äldre omhändertagen - vad betyder det?

Häromnatten hade jag en till synes ganska märklig dröm! På senaste tiden har drömmarna blandats med vanliga fina drömmar och mardrömmar så man vaknar kallsvettig och nära på att gråta, då man kryper så nära Jimmy att han nästan tror jag vill under huden på honom. Men drömmen häromdagen vet jag inte riktigt vart jag skall placera den faktiskt - den var ljuvlig men samtidigt ganska hemsk men när jag vaknade hade jag inget mardrömsscenario så jag vet inte.
Att jag drömde om äldre måste bero på att jag träffar äldre varje dag i mitt jobb.
I drömmen var jag i något shoppingmecka när jag i en butik upptäcker hur en gammal, skruttig men ganska söt äldre dam ramlar ner på marken likt en geleklump. Jag springer fram och försöker få upp henne i min famn men då hon är livlös känns kroppen som en tung klump så den är svår att hantera. Till slut lyckas jag så jag håller om henne i min famn, mina armar håller henne tätt och värmer henne samtidigt som jag skriker till folket som går runt att ringa ambulans.
Då, i den stunden, precis efter att jag bett folk hjälpa till så öppna hon sina ögon och tittar på mig.
Sen minns jag inget mer - jag tror att jag vaknade. Vad handlade detta om egentligen? Kommer något sånt här hända på jobbet?

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer