8 Augusti

En sån dag! 

Vi for bort till Torup vid lunch då Kjell visste att det fanns ett utkikstorn i Ramnås. Enligt beskrivning skulle man köra 500meter in på en väg och sen parkera där och gå sista 500 metrarna till tornet. Men de hade ställt en bom precis vid vägen så fick gå hela sträckan varpå halva var uppför. 1km är inte långt men med tanke på min dåliga kondition och tyngd blev det riktigt ansträngt så ville nästan ge upp. Men kom fram till tornet. Skithög! 5 våningar. Jag är höjdrädd som tusan men började sakta att gå. Kjell kom upp fort men f ör mig tog det en stund. Sista trappan var värst. Så lång tid har det aldrig tagit att komma upp för en trapp och så krampaktigt har jag aldrig hållt mig fast i ett räcke. Så fort jag kom upp satte jag mig ner och vågade inte ställa mig upp på ett tag. När jag tog mod till mig vad jag Kjell stå vid min sida. En sån fin utsikt. Dock inte ner för dit vågade jag inte kolla. Men man såg långt. Vågade släppa Kjell och be honom ta foto, måste ju ha bevis på att jag vågade utmana mig själv och gå upp. Ner tog också en stund och jag var så trött när vi kom hem. Tanken var att ha picknick på vägen men vi åkte hem. Jag hade så ont i kroppen. Spänt både ben och armar. But I did ut.


Tanken var som sagt picknick och vi skulle äta min favorittårta som jag alltid äter på min födelsedag. Frödinge Schwartswald. Jag har alltid velat äta direkt med gaffel/sked från tårtan och i år gjorde vi det. Haha! Barndomsdröm. En hel tårta liksom. Mums. Vi tog den på altanen istället för i Torup som var tänkt först. Efter det vilade jag lite och sen tog jag en dusch, bytte om och fixade iordning kylväska.


Sen åkte vi till Värnamo för att gå på dejt på Pinchos. Kylväskan använde vi efter Pinchos när vi handlade på Citygross inför morgondagen då vi får grillgäster.

Jag älskar Pinchos och på denna restaurangen gade de churros. Brukar inte det finnas på de jag besöker så jag var tvungen att ta en efterrätt. Nu ligger jag i sängen och tänker på att jag haft en bra födelsedag!


Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 313 visningar

Gillar

Kommentarer

Michelle ,
Va modigt utav dej att våga gå upp så högt . Jag e oxå höjdrädd o blir rädd utav det minsta lilla , gott med pinchos 💕
michellefrandell.blogg.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ja det var läskigt
nouw.com/frökenrödlök
MissJohansson
MissJohansson,
Låter verkligen som en helt underbar dag vännen! Gud vad mysigt! Fina du! Stor kram! <3
nouw.com/missjohansson
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ja den var riktigt bra. Kram
nouw.com/frökenrödlök
carro,
Måste börja med att säga grattis på födelsedagen😀 Shit vad duktig och tuff du är som utmanarde dig själv med att ta dig upp ditt tross att du är höjdrädd.Hoppas att resterande timmarna av kvällen blir lika bra för dig på pichos
cuevas.blogg.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Tack så mycket ❤️
nouw.com/frökenrödlök
Amandizan
Amandizan,
Grattis på födelsedagen❤️Du är grym som gick upp för alla trappor trots att det var jobbigt men som du sa du gjorde det och vilken fin utsikt 😊
nouw.com/amandizan
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Tack så mycket ❤️
nouw.com/frökenrödlök
tessbjork
tessbjork,
Så modigt av dig att ta dig hela vägen upp! Och vilken fin utsikt! Låter som en riktigt bra dag 😊
nouw.com/tessbjork
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Det var läskigt men fint.
nouw.com/frökenrödlök