5 centimeter i diameter

Att må dåligt är inte roligt.
Jag orkar inte göra någonting. Jag sitter vid datorn och/eller ligger i soffan och glor på tv/film.
Och så äter jag emellanåt. Mer än så finns inte ork till. Jobbigt för jag vill iväg och träna idag.
Jimmy skall dra iväg ensam efter jobbet men jag orkar helt enkelt inte. Smärtorna tar all kraften ur mig!
Imorgon 9.45 skall jag ligga med fötterna i vädret igen hos gynekologen för ett ultraljud. Mindre roligt, men förhoppningsvis får jag reda på vad detta beror på. Har ju haft det såhär ett bra tag nu!
Första gången var i början av maj, då jag låg inne på sjukhuset och dem inte hittade någonting. Om dem hade gjort ett ultraljud hade dem märkt cystan och då kanske dem hade kunnat göra något åt det nu men näedå. Dem gav mig bara morfin och inget mer.

Jag hoppas att cystan är kvar och att läkaren säger att en operation krävs för att få bort den, det innebär möjligtvis att smärtorna och besvären sen försvinner vilket hade vart otroligt skönt. Men samtidigt är jag ju orolig och vill inte att dem skall hitta cystan (att den helt enkelt försvunnit av sig självt) men då får jag inte reda på varför jag mår som jag mår. Jag är orolig och rädd för vad som kommer hittas och vad läkaren säger. Vad som händer!
Jag och Jimmy har pratat om en ev. operation och då har han lovat att följa med till sjukhuset vilket känns skönt om det skulle bli så.
Jag är rädd inför morgondagen!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 1 visningar

Gillar

Kommentarer