3 knep att slippa fortkörningsböter!

Var inne hos Days by Johanna och fann 3 smarta knep för att slippa fortkörningsböter, jag tycker det var bra tips så jag skulle gärna vilja dela med mig även till er. Läs och lär!

Så här slipper du fortkörningsböter

1. Titta efter skyltarna som visar fartgränserna. Innanför den röda ringen finns svarta siffror på gul botten. Siffran anger maximal hastighet.

2. Leta upp hastighetsmätaren på instrumentbrädan i din bil. Det finns en pil som visar vilken hastighet bilen färdas i. Läs av denna siffra.

3. Sista och svåraste punkten: Anpassa din bils hastighet till vägens hastighetsgräns. Polisen kan nämligen inte bötfälla dig om du inte kör för fort. Klart.

Och än i dag är det uppenbarligen många som inte känner till detta knep, så dela med dig till dina vänner och hjälp dem till en säkrare resa i trafiken.

Svårare än så här är det faktiskt inte. Tro det eller ej. Ja, det har hänt att jag kört lite för fort men jag försöker verkligen tänka mig för, dels för att jag inte vill råka ut för nån olycka, vill inte orsaka nån olycka och jag vill inte ha böter. När jag gick bredvid inom vården jobbade jag med en tjej vars kille samma dag vi jobbade hade fastnat i poliskontroll med laser och fått 2.400:- i böter för att han körde 14km för fort. Det fick mig att tänka! Tänk du också!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 3 visningar

Gillar

Kommentarer