21 år och leker bebis...Tidsinställt.

Kom in på en youtuber som är lite udda måste jag säga. Jo, alla har vi våra böjelser och fetischer och det är väl inget konstigt med det, men många grejer är mer konstiga än andra. Den är 21 åriga tjejen leker att hon är en bebis. Hon talar bebisspråk, har napp och blöja och hon sover i en spjälsäng. Hon har en pojkvän, 24 år som också är med och leker, han är nämligen hennes pappa.
Min första tanke när jag började läsa om dessa nånstans var att det var fruktansvärt illa och äckligt. Det finns ju nämligen dem som tänder på rollspel och jag måste säga att dem som tänder på att leka bebis är lite aningens äckliga. Dock så har detta paret aldrig sex när de leker och det är ju för väl tycker jag.
Vad får man ut av att leka såhär? Jag har sett klippet nedanför och förstår inte grejen alls. Roligt att man tycker olika och har olika fantasier och hobbies - absolut. Den här tjejen blev utnyttjad som 2 åring och då hon saknade en trygg barndom leker hon väl bebis för att få just det - få känna tryggheten hon saknade då.

Vad tycker du? Nånting du skulle kunna gå igång på och själv vilja prova?

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 5 visningar

Gillar

Kommentarer