100 frågor på 10 dagar - dag 7 och 8

Dag 7
Frågor 61-70

Vad skulle jag göra om jag vann en miljon?
Förut har svaret varit väldigt lätt, jag skulle betala tillbaka på det lånet jag hade, men nu när det redan är färdigbetalt så vet jag inte på rak arm. Förmodligen sparat för framtiden, samt till en resa längre fram. Jag kanske hade köpt mig en bättre begagnad bil, gett bort lite till familjen! Fyllt på mitt pärllager rejält =)

Vad skulle jag göra om jag vann hundra miljoner?

Jag hoppas faktiskt inte på att vinna så mycket men om jag fantiserar hade jag gett bort en hel del till familj och vänner. Köpt en sommarstuga. Skänkt till någon/några välgörenhetsföreningar, sparat på bästa sätt och sedan gjort det som jag nämnt ovan. Svårt att förutse vad man skulle göra för jag tror man kommer göra så mycket annat, egentligen!

Vad gör jag om tio år?

Förmodligen jobbar jag utan att ha det jobbigt. I drömvärlden skulle jag ha ett barn, en sommarstuga och vara gift. Tråkiga svar men jaa..

Drömbil?

Jag har ingen för tillfället, det enda "kravet" jag har om jag köper ny bil är att det ska vara en liten, helst femdörrars men går bra med tredörrars också, en liten en! Minns att jag när jag var yngre ville ha en Seat Ibiza, kanske hade vart något. Jag vet inte!

Om jag fick leva om, vad hade jag gjort då?

Jag vet ärligt talat inte.

Drömdag?

Jag vet inte riktigt hur jag ska tolka frågan. Är det typ bästa dagen i veckan som är en drömdag, ja isåfall är det nog fredag. Om det är en dag där jag får drömma fritt skulle det nog vara dagen jag blir mamma. Och när jag får säga ja till Kjell i kyrkan!

Dröm just nu?

Att jag kan gå ner mer i vikt, pausa behandlingen och försöka bli gravida.

Berätta om en dröm du haft?

Jag träffade Emil Assergård på någon fest eller nånting, vi blev intresserade av varandra och hånglade en del under kvällen. Minns inte om det blev sex eller om vi blev tillsammans men jag tror att vi båda höll det på ett hemligt stadie, kanske att vi var otrogna. Jag tolkar frågan på detta sättet =)

Drömyrke som barn?

Sotare, som pappa!

Drömyrke nu?

Det har jag faktiskt inget! Men hade ju vart häftigt att ha en liten butik, eller iallafall jobba i en liten butik som säljer presenter och sånt.

Dag 8
Frågor 71 - 80

Denna omgång blir 10 fakta om mig själv!

Jag har fastnat i åkattraktioner på Liseberg vid tre tillfällen. Två av gångerna så pass att karusellerna har fått stängas och vakter kallas in för hjälp.

Jag har försökt att gå ner i vikt flera gånger och testat så mycket olika sätt, men först nu förstått hur det faktiskt går till.

Jag är höjdrädd men skulle vilja testa på att flyga luftballong någon gång.

Jag ska inom kort vara med i min allra första podd!

Jag har träffat Carola på Liseberg och fått hennes autograf på min arm.

Jag har flyttat 11 gånger i mitt liv.

Jag älskar choklad men är inte så jätteförtjust i smält choklad.

Sedan 1 Januari 21 har jag lyssnat på 12 böcker och läst 24 stycken.

Jag har gått igenom 8st operationer (som jag känner till)

Jag är mer aktiv på instagram än här!

En av karusellerna jag fastnat i!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 140 visningar

Gillar

Kommentarer

svullo
svullo,

Jag åkte den efter en lunchbuffe en gång.. det gör jag aldrig om kan jag säga haha 🤢

nouw.com/svullo
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Dumt att åka nån karusell efter man ätit ... framförallt buffe.. Hehe =)
nouw.com/frökenrödlök