10 saker du kanske inte visste om mig!

~ Ett ~ Jag har fastnat på Ästad Bondgård (i högångarna) så rejält att jag höll på att dö och avstannade all aktivitet på gården under den tiden det tog för pappa + två män till att få loss mig. Jag hade precis fyllt 12 år. ~ Två ~ När klassen skulle på skolresa till Spanien fick vi inte använda busstoaletten och det innebar att jag tyvärr bajsade på mig. Ingen upptäckte det och ingen vet om det - förrän nu! Är berädd på att skämmas ihjäl men jag är ärlig här inne och detta hände för så många år sen att det nästintill bör preskriberas :) ~ Tre ~ När jag var runt 8-10 års ålder (kan ha fel på åldern) såg jag när vi var ute och åkte hur en liten flicka stod och sålde saft i ett fint saftstånd intill den stora vägen - jag blev inspirerad och ville göra detsamma. När mamma och pappa inte var hemma tog jag reglar/brädor ifrån garaget som jag sågade itu och spikade ihop till något slags stånd. Sen ställde jag det utanför tomten, sprang in och blandade en kanna apelsinsaft och hällde upp i vita engångsmuggar och skrev på en skylt "Saft 1:-/glaset". Jag såg framför mig hur folk skulle skapa hysteri om saften att jag på bara några minuter skulle sälja slut på allt och tjäna miljoner på min snodda affärsidè. Grannen kom förbi på sin cykel, stannade och prutade 50öre på en mugg. Det var min förtjänst.
Jag reagerade aldrig på att min inspirationskälla stod utmed en större väg, en landsväg och sålde hemmagjord bärsaft från egen gård i ett mycket finare stånd än mitt. Dessutom blev pappa mindre glad när han upptäckte virket jag hade snott som han skulle haft till något annat! Jag började sälja saker redan då! ~ Fyra ~ När jag gick på scouterna i 12års åldern kletade en barndomsvän in häftmassa i håret på mig som inte gick bort. När jag kom hem satt kladden kvar, pappa blev ledsen men hjälpte mig klippa bort det + en stod mängd hår. Jag såg inte klok ut men tror jag då fick inspieration till mina konstiga frisyrer på äldre dar.
Tack Ejpon, tack ;) ~ Fem ~ Jag har blivit tillsagd av en hyresvärd att jag gärna får ligga med min kille men att jag inte behöver göra det så högt. Ni förstår hur jävla skamsen jag kände mig och om det blev något sex härdanefter? Njaaa... nångång, men det var knappt :) Sån lättnad när jag flyttade! ~ Sex ~ Jag har blivit sexuellt antastad på ett sommarjobb jag hade inom vården. Jag vågade inte jobba tillsammans med den kollegan men berättade tyvärr för chefen för sent (när jag höll på att sluta). Dock visste två av mina andra sommarjobbskollegor om det och de lämnade mig aldrig ensam med honom. ~ Sju ~ Vid 5års ålder var jag Falkenbergs yngsta sopsorterare när Hallands Nyheter gjorde något reportage om sopsortering i samarbete med sopbilen eller nåt. Jag var mäkta stolt när jag såg min egen nuna i tidningen. Där började min jakt på kändisvärlden! ~ Åtta ~ Det händer att jag gråter över saknaden efter min gudson och hans bröder - jag älskar dem enormt och saknaden är stor som faen! ~ Nio ~ Jag har haft sex med en tjej. ~ Tio ~ Jag skämdes över min allra första pojkvän när han kom till skolan och hälsade på. Alla tyckte han var konstig och när han kom ville jag inte låtsas om att vi var tillsammans trots att han var gullig mot mig.
Jag tror att jag var tillsammans med honom för att var så glad över att nån "ville ha mig" efter alla år av mobbning.

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 36 visningar

Gillar

Kommentarer